Merken

Er zijn verschillende merken actief in de markt voor audio & DJ apparatuur. De drie meest grote namen zijn Pioneer, Denon en Allen & Heath.

Voor hobby- en thuis apparatuur zijn Numark en Hercules bekende namen.

Op deze pagina vind je een overzicht van de merken voor DJ controllers.

Audio & DJ controllers merken

Pioneer

De marktleider op het gebied van professionele audio hardware. Naast DJ sets maken ze ook steeds meer en betere DJ controllers. Op dit moment heeft Pioneer 15 verschillende controllers in het assortiment, waaronder de meest gebruikte controller van het moment (Pioneer DDJ-400).

Bekijk hier alle controllers van Pioneer.

Weetje: Pioneer is 3x opgenomen in onze lijst met beste DJ controllers voor beginners.

Denon

Denon is een sterke concurrent van Pioneer. Wint tegenwoordig steeds meer aan terrein met de nieuwe SC series DJ set. Verder hebben ze twee hele vette DJ controllers: De Mc7000 en de nieuwste DJ Prime 4 set, gebaseerd op hun professionele club DJ set.

Bekijk hier alle controllers van Denon.

Hercules

Hercules is een budget merk voor DJ controllers. De duurste en tevens beste controller, de Inpulse 300, kost rond de 200 euro. Prijzen starten vanaf +- 80 euro bij Hercules controllers.

Bekijk hier alle controllers van Hercules.

Numark

Numark is een merk wat vooral gebruikt word door hobby DJ’s en in kleine danscafés met een kleiner budget. Ze produceren allerlei DJ apparatuur, waaronder DJ controllers.

Native Instruments

Native Instruments uit Duitsland is een bedrijf welke producten maakt voor de artiest, de performer. De hardware en software is zo ook ontwikkelt: Voor het live performen van muziek.

De DJ controllers van NI in combinatie met Traktor hebben ook deze insteek. Niet zozeer muziek aan elkaar mixen maar meer remixen en mashuppen.

Reloop

Reloop heeft een zeer uitgebreid assortiment aan DJ apparatuur. Ook hebben ze diverse accessoires voor DJ’s en producers.

De apparatuur is van hoge kwaliteit. Zo ook de DJ controllers.